Laitetaanko peppis myös pikkulinnuille

3
3208

Ei sentään kyseessä on Hesen peppispläjäys, vaikka koon perusteella voisi kuvitella pelkäksi maustepussiksi, melkein piti kysyä että missä hampu on…maltoin kuitenkin mieleni 🙂

Loistavaa tässä kuitenkin yritys, että muunnellaan tuotteita aina välissä erilaisiksi väännöksiksi. Kaikki kunnia teille hampurilais innovaatikot..Näin niitä hittejä syntyy…vai syntyykö?

 

Asiaan eli tällä kertaa vuorossa pikamulkit tosiaan Hesen tuoreeseen väännökseen nimeltä Pepperonihampulainen. Matkalla kun ollaan aina maistuu snacki ja nyt oli tämän vuoro.

 

Aloitetaan hinnasta joka oli 1,95€. Ei paha hinta.
Tosin, kun sitten katsotaan kokoa niin ei puhuta järin suuresta pläjäyksestä.
Kuva ehkä kalpenee Hesen oman mainoskuvan kanssa pikkasen 😉

 

 

 

Katsotaanko tarkemmin? aivan varmasti

Tässä koko komeus ammollaan kuoresta aukaistuna. Päällisin puolin näyttää ihan juustohampulta.

Ennakkoaavistus osui kohdalleen eli kyseessä on juustohampurilaisen korimalli, joka viritetty pepperonilla. Voidaanko puhua Faceliftistä ? Olisikos ollut aika kuopata perinteinen Juusto tällä.
Tarkemman koostumuksen voi havaita alempana leikkauskuvasta (kuvat muuten otettu matkakameralla iPhone). Alin kerros sisältää ketsuppia (joka vähän makeaa niinkuin Hesen suppi on), sipulia (kevennetty väkevyyttä todennäköisesti vähän sokerilla ja uuttamalla) ja tämän päällä vanha kunnon Cheddar. Seuraavana kokoliha pihvi (samaa perusnautakokolihapihviä, tosin hyvä) ja sen päällä kolme pepperonisiivua (Hesen mainoksessa ainakin 5 kpl) ja jotta pläjays luiskahtaisi nopeasti ilman tukehtumista klyyvariin oli se majoistettu kurkkumajoneesilla.
No katsotaan mitä makuja sieltä löytyy.
Ensimmäinen puraisu antaa enemmän kuin ottaa. Taisin puraista kohdasta, jossa ei ollut laisinkaan peppistä. Heti perään seuraava. No niin, sanoisinko, että toimiva koostumus ei liikaa makuja ja koska peppis on itsessään aika veturi muille ottaa se mukaansa kivasti kurkkumajon. Toimii. Nyt kun päästiin makuun alkoi ruokahalu suorastaan nousta ja yltyä. Pikku nälkä nousikin Isoksi näläksi loppua ei tunnu olevan. Tässä mennään täysillä ja Pöh. Huomasinko syöväni sormia…nyyh se loppui kesken.
Ja Vielä naureskeli päälle …

 

Loppufiilis pikamulkiksena on, että aika maukas peppis, tosin itse olisi toivonut jotain potkua tähän oliskos sopinut muutama jalapeno kyytiin ikäänkuin antamaan peppiksella kaveria. En suosittele kuitenkaan pikkunälkään, koska hamppis kokonaisuutena aivan liian pieni. Makuun päästyään loppui tavara kesken. Kelpo snacki annos voisi olla ~3 hamppista, joista yksi jäisi hampaankoloon odottamaan seuraava suolas pikkunälkää…

Edellinen artikkeliLauri – New World
Seuraava artikkeliVolkswagen Amarok

3 KOMMENTIT

  1. On maistettu ja olis se kieltämättä saanu isompi olla. Ehkä yksi parhaimmista hamppareista viime aikoina. Makuasia 🙂

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.