Lauri – New World

0
2572

In English

 

Lauri Ylöseltä eli Rasmuksen laulajalta ilmestyy 30. päivä tätä kuuta soolo albumi New World. Albumi tuli kuitenkin tänään kuunneltavaksi Spotify Premium palvelussa, joten sieltähän se sitten kuunneltiin pikaisesti läpi.

Kappalelista:

 

1 Disco-Nnect
2 Heavy
3 Have A Little Mercy
4 Hello
5 In The City
6 You Don’t Remember My Name
7 Because Of You
8 What Are You Waiting For?
9 Got You On My Mind
10 New World

 

Vaikkei minulla albumia kohtaan ollut sen kummempia odotuksia, niin kuitenkin odotin hieman nopeampaa musiikkia. Väärin meni, hidasta oli ja paljon. Jotkin kappaleet toivat mieleen Enrique Inglesiaksen biisit ja toiset taas olivat jotenkin sekaisen oloisia. Oikeastaan ainoa kappale, jota voisin kuunnella useamminkin on kakkosbiisi Heavy. Se on jo julkaistukin singlenä. Kahdeksas biisi ”What are you waiting for” alkoi hyvin lupaavasti mutta kaatuu sitten aivan liian pitkiin looppeihin eikä kappale tunnu etenevän mihinkään. Viimeinen kappale New World sopisi mielestäni johonkin tasohyppely tai avaruusräiskintäpeliin taustamusiikiksi.

 

Monessa biisissä oli hyvääkin mutta ne jotenkin menivät sekaiseksi eikä sopineet minun korvaani. En siis näillä näkymin ole hankkimassa tätä levyä. Jos pitää veikata niin radiossa soitetaan ehkä tuon Heavyn lisäksi In the Cityä ja ehkä Hello -biisiä. Noh, nähtäväksi jää…tai siis kuultavaksi 🙂

 

On 30th of March Lauri Ylönen alias the singer in Rasmus releases his solo album called New World. However the album came to Spotify premium service today so we took the chance and listened it.

 

Songs:

 

1 Disco-Nnect
2 Heavy
3 Have A Little Mercy
4 Hello
5 In The City
6 You Don’t Remember My Name
7 Because Of You
8 What Are You Waiting For?
9 Got You On My Mind
10 New World

 

Even when I didn’t have any expectations towards this album, I kinda thought it would be a little faster tempoed music. How wrong was I, it was slow and a lot. Some of the songs brought Enrique Inglesias in mind and others where kind of messy. Actually the only song I could think of listening more was the second song called Heavy. It has been published as a single already. 8th song ”What are you waiting for” started very promising but had way too long loops and doesn’t seem to get anywhere. Last song ”New World” would fit perfect to some platform game or space-shooter as a background music.

 

Many songs had something good too but somehow they transformed into something messy and didn’t fit into my ears. So as it is now, I’m not going to get this album. If I have to predict, radio’s are going to play ”Heavy” and maybe ”In the City” and perhaps also ”Hello”. We shall see…or hear.

Edellinen artikkeliVolvo L120c
Seuraava artikkeliLaitetaanko peppis myös pikkulinnuille
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.