Koeajossa: Mercedes-Benz E 220d (2016)

0
7434

Mersulla pääsee tyylillä ja mukavasti

Koeajettu Mercedes-Benz E 220d erosi yhdellä isolla asialla aiemmin koeajettuun E-malliin. Silloin sanoin, että auto oli hyvä mutta minä olin väärä henkilö sen sisälle. Jostain syystä en tuntenut silloin kuuluvani autoon. Tämä uusi malli oli toisin, meistä tuli heti kavereita. Vaikka auto on edelleen ylellinen, ei siinä ollut enää samanlaista näkymätöntä ”rich and successfull only” -nauhaa kuin edellisessä. Tähän autoon pystyi menemään hyvin mielin ja siitä voi myös nousta ylös vaikkapa huoltoaseman kahvilan edessä. Jotenkin auto on saatu lähestyttävämmän oloiseksi.

Tämäkin on videopostaus, joten suurin osa havainnoista ja mielipiteistä löytyy ylhäältä löytyvältä videolta. Kannattaa siis katsoa se (äänien kanssa), jos auto vähänkään kiinnostaa.

Mercedes-Benz E 220d Mercedes-Benz E 220d

Muutoin voin lyhyesti sanoa, että auto oli todella mukava ajaa ja siinä oli hyvä istua. Moottori oli riittävän tehokas ja Sport+ -asetuksella se reagoi tarkasti kuljettajan käskytykseen. Takana ja edessä oli runsaasti tilaa istua ja silti tavaratilakin on riittävän kokoinen sedaniksi.

Mercedes-Benz E 220d Mercedes-Benz E 220d Mercedes-Benz E 220d

Lopuksi vielä kuvagalleria:

Edellinen artikkeliTestissä: Yanmar SV08 minikaivuri
Seuraava artikkeliKoeajossa: Jeep Cherokee 2.2 Limited (2016)
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.