Koeajossa: Mercedes-Benz GLE 350D

0
4728

Joulukuun 2016 talvimyrskyn aikaan minulla oli testattavana Mercedes-Benz GLE 350D eli Mersun citymaastureista se isompi. Tällä kertaa Pikamulkauksessa ainoastaan videopostaus, sillä itse artikkeli ilmestyi Autovouhotus sivustolla.

Lyhyesti kerrottuna autoa oli erittäin mukava ajaa ja hienouksia löytyi vaikka kuinka paljon aina monella eri tavalla hierovista penkeistä lähtien. Moottorissa oli voimaa ja lumihangessa rämpi paljon mielummin GLE:llä kuin jalan tai edes tavallisella henkilöautolla.

Katso kuitenkin videolta lisää. Alla kuvagalleria:

Edellinen artikkeliKoeajossa: Audi A4 2.0 TDI (2016)
Seuraava artikkeliKoeajossa: Volkswagen Amarok V6 Aventura
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.