VLOG – askel uuteen maailmaan

0
2425

Tämänkertaisella postauksella astun uuteen maailmaan eli vlogeihin (video blog). Ne kun tuntuvat olevan tällä hetkellä kovassa huudossa, niin miksipä sitä ei voisi kokeilla. Suomessa on monia erittäin suosittuja vloggaajia, jotka tekevät videoita hyvinkin erilaisista aiheista. Minä pitäydyn tässä kohtaa kuitenkin edelleen automaailmassa, koska se tuntuu luontevimmalta.

Ajossa on tälläkin hetkellä yksi testiauto ja siihen liittyen ajattelin kokeilla joskus ale-laarista löytämääni Electrolux Rapido -autoimuria. Tämä on tupansytyttimestä virtansa ottava ”rikkaimuri”, jossa on etupäässä pyörät liukumista helpottamassa. Ehkä tämä vlog ei hirveästi eroa niistä testivideoista, joita muutenkin teen mutta tavallaan olen tässä enemmän itse esillä kuin esimerkiksi autovideoissa. Enempiä höpisemättä, tässä ihka ensimmäinen vlog.

 

 

Mitä mieltä olitte? Kannattaako tätä vlog linjaa jatkaa vai olisiko parempi pysytellä vaan normaaleissa artikkeleissa? Kommentoida voi täällä tai sitten suoraan Youtubessa kyseistä videota. Kuvausolosuhteet olivat aika haastavat sillä soramontulla alkoi olla jo pimeää. Onneksi taitava kameramiehemme Marko pystyi pitämään toisella kädellä kameraa ja toisella käsivalaisinta.

Edellinen artikkeliMini 5D Cooper Hatchback 1,5 Business Edition
Seuraava artikkeliVuoden Auto Suomessa 2015 – Finaali
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.