Wilson Staff DX2

0
3295

Wilson DX2 Soft golf pallot

Hei.

Sain testattavakseni Hopottajien kautta Wilson Staff DX2 uutuus golf palloja.

Hopottajat on suosittelumedia, jonka kautta saa testattavakseen erilaisia tuotteita ja niistä annetaan rehellinen mielipide. Valmistaja saa näin hyvää tietoa tuotteiden vastaanotosta. Voit itsekin halutessasi liittyä tähän joukkoon oikeasta laidasta löytyvästä kuvakkeesta tai menemällä www.hopottajat.fi -sivustolle. Liittyminen ei maksa mitään, testattavat tuotteet saa ilmaiseksi ja mukaan voi ilmoittautua vain haluamiinsa kampanjoihin.

Palataan nyt kuitenkin näihin palloihin. Valmistajan mukaan pallojen pitäisi lisätä pituutta lyönteihin ja tarkkuutta. Otin siis pallot testiin ja suuntasin kentälle testaamaan pitääkö väittämät paikkansa.

Testi

Olin noin viisi tuntia aiemmin saanut unenpäästä kiinni kun herätyskelloni soi. Kello näytti 04:15. Äääh, ei kai tähän aikaan voi vielä nousta. Tällä kertaa se vain oli pakko. Golf aika oli varattu samalle päivälle klo 05:30 ja ajomatkaankin piti varata puoli tuntia. Pakotin itseni ylös sängystä aamutoimien pariin.

Kello 05:00 pääsin ulos ja hain autotallista golf-bägin ja kengät, pistin ne auton taakse ja istuuduin penkille. Oli valoista ja hiljaista. Vain linnut lauloivat ja maa oli kasteessa. Lähdin matkaamaan kohti Maskun golf kenttää, johon olin ystäväni kanssa varannut tämän aamuajan. Tarkoituksena oli vielä ehtiä töihinkin, joten varattuna oli takaysi (10-18). Archipelagia golfin jäsenet saivat tänne vielä alennusta, joten kierroksen hinnaksi ei tullut kuin vaivaiset 10€.

Hopottajien lähettämässä paketissa oli näitä palloja tusina. Mukaan olin ottanut niistä puolet. Hetken tosin mietin tarvitsenko vielä enemmän, koska tämä oli kuitenkin kauden avaus ja aikaisempien kokemusten perusteella kierroksesta ei sovi odottaa kovin kaksista.

Ball

Oli aika ottaa testipallo esiin ja asettaa se 10-väylän tiiauspaikalle. Ensimmäinen lyönti (ei range-harjoittelua eikä juuri swingejäkään takana) lähti pitkälle mutta kaarsi hieman oikealle ja jäi hieman pidempään ruohoon. Hakemisesta huolimatta palloa ei löytynyt. Jatkoin väylän loppuun toisella pallolla (ei testipallo).

Seuraavan väylän aloitukseen otin jälleen DX2 testipallon. Lyöti oli pitkä ja suora. Alastulo paikka oli väylän vasemmassa reunassa, koska otin slaissi-varan mitä ei sitten tullutkaan. Jatkolyönti meni täysin pieleen mutta se johtui ihan muusta kuin pallosta.

Green

Lähestyminen greenille jollain väylällä.

Close

Joskus lähestymiset ja putit jäävät harmittavan lähelle.

Loppupäätelmä

 

Testikierros oli siis kauden ensimmäinen eikä se tuloksellisesti ollut lähelläkään omaa tasoitusta. Siitä huolimatta pystyin kokeilemaan pelaamista neljällä Wilsonin pallolla. Kolme niistä tosin ennen pitkää hukkuivat mutta neljännellä pelasin loppuun.

Pelaan yleensä Niken palloilla ja sen lisäksi varalla on erilaisia sekalaisia halpapalloja. Wilson Staff DX2 pallot lentävät selkeästi pidemmälle kuin monet muut pallot sekä niiden tuntuma on sellainen että…no ne eivät tunnu miltään eli toisin sanoen oikein hyvä. Putit sujuivat näillä palloilla todella tarkasti ja lähestymisetkin tuntuivat hallituilta. Pidän varmasti näitä palloja myös jatkokierroksilla ja kunhan peliin tulee taas varmuutta lisää, alkaa pituus ja hallittavuus näkyä myös tuloksissa.

Suositushinta tusinalle Wilson DX2 Soft palloja on 24,90€ ja niitä myyvät suunnilleen kaikki ProShopit sekä golf-juttuja myyvät urheiluliikkeet.

 

Edellinen artikkeliToyota Avensis
Seuraava artikkeliBlog is back
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.