Kesää ja kiirettä

0
2474

Hei.

Kesä on vihdoin saapunut myös tänne Suomeen. Tällä viikolla olemme saaneet nautiskella lämpimistä ilmoista ja auringosta. Varokaa kuitenkin UV-säteilyä, joka varsinkin näin alkukesästä on erittäin voimakasta. Myös toinen asia on hyvä noteerata eli vaikka ilma tuntuu lämpimältä, ei maa ole vielä lämmennyt juurikaan. Eli ”Vaatteet pois ja kesästä nauttimaan” -meininki tuo aika varman flunssan.

Olette ehkä ihmetelleet miten päivitykset ovat pikkuhiljaa vähentyneet. Tämä ihan siitä syystä, että tekeillä on tällä hetkellä monta juttua ja käyntiä niihin liittyen. Tulossa on koeajo Mercedes-Benz CLA:sta, B:stä sekä jutut Malmin Air&MotorShowsta sekä Gumball 3000 rallista. Tällä hetkellä kaikki liikenevä aikani menee noiden kuvauksiin ja näin ollen en saa juttuja ulos ennenkuin kuvaukset on tehty. CLA video tulee todennäköisesti ulos tänä viikonloppuna ja artikkeli sitten alkuviikosta.

Lähiaikoina on tarkoituksena myös testata Wilsonin uusia golf palloja.

Hyvää kesän alkua kaikille!

Edellinen artikkeliCitroën DS5 Hybrid
Seuraava artikkeliMercedes-Benz CLA
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.