Roads near Turku 1

0
2561

Hei.

Kesä on tulossa pikku hiljaa ja automatkat tulevat mukavammiksi ja ajankohtaisemmiksi. Kerron teille lähiviikkoina muutamia ajoreittejä, joita voi halutessaan ajella Turun lähistöllä (ja vähän pidemmällekin). Osa reiteistä on jo tunnettuja mutta toisaalta olen hieman myös muokannut niitä.

Ensimmäisenä annan kokeiltavaksenne 188 km pitkän reitin, joka kulkee niin saaristossa, maaseudulla kuin jokivarttakin. Reitti alkaa Liedon vanhan linnan museolta ja palaa Turun Linnan luokse. Linnasta linnaan siis. Kuvallinen versio reitistä tulee varmaan blogiin sitten kesän aikana kun lehdet on puissa jne.

Kartta ja linkki google mapsiin artikkelin lopussa.

Hi.

Summer is coming closer slowly and road trips are becoming more popular. I’m about to tell you some of the routes I’d take (I have taken previously and will take again) which are near Turku, Finland (where I live). Some of these upcoming routes are common and you can find them on tourist info, but I’ve taken some modification to them to give a little extra sights.

This first route starts from the Old castle (ruins and a museum) at Lieto and ends to the Castle of Turku. It runs through the archipelago, country side and riverside and it’s about 188 km long. I will add a post with pictures on the summer when there is more to see.

Näytä suurempi kartta

Link to the Google maps

Edellinen artikkeliHill Climb
Seuraava artikkeliRoads near Turku 2
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.