March 2013 – maaliskuu 2013

0
2619

Crossroads – Risteyksessä

Jos haluat hypätä suoraan suomenkieliseen osuuteen, avaa koko posti ja klikkaa tästä. Vaihtoehtoisesti voi toki vain rullata englanninkielisen ohi.

Hi.

This time I thought of doing this differently and start with the English version. Although most of my visitors seem to be Finnish, it’s good to try out new ways now and then. Unfortunately there seems to be some sort of a pause with the Quick Glances and so I decided to tell you something about the upcoming things in here. There are a huge amount of options and roads we can take and it really seems that we have come to a crossroads. Now it’s time to decide, which is going to be the next direction.

Don’t worry too much though. Pikamulkaus is still going to bring you auto tests and our view of some technological devices we get our hands on. Still, I have a little bit of a feeling that at least some of you readers would like to have something more. Also, I think that some of you would like to have a little less. With these strange sensations that seem to be quite opposite of each other, they still aren’t.

Let’s talk about having less first. Now I’m sure that there are not many who think I should write less posts and do less testing. Those people usually come here and leave soon without coming back. So what do I mean with less then? I mean that maybe there should be less categories and that we should concentrate on

just one or a few categories. Now if we’d do that, it would simplify the pile of different things we have on here and you knew what you’re going to have when visiting here. The backside would be that there might not be so many posts in here. Which is better, having more to read or having less posts but better quality and on a set subject? This is something I’d like to hear from you readers too. Should I skip the food testing or are you more interested in testing itself and love to read them all?

Now let’s get back to the other option, having more. Producing more posts is an impossible task for me. Good testing takes time so in order to do more posts; it would mean more of this kind of posts where I just talk about something without having any product to tell you about. Was that said complicated enough? I really like to keep this site as such that there isn’t many of these “what is going on” posts. They would just sink the actual tests and reviews in the archives and you’d had to look for them from there.

So it’s not about having more posts. What more can there be then? More detail, more effort, going further than just telling you how a car feels like. Now I am not going to start competing with auto magazines and start doing really big tests and comparisons with specific measurements. No, there is media for that already. So Auto articles are going to stay pretty much how they are, maybe just with improved video if possible. I might even try to do more narration for them but I still haven’t heard any comments whether you liked that or not.

Here are some things that you might see here in the future:

  • Auto museums
  • Routes to drive (near Turku, Finland at first)
  • Road trips
  • Adventures (like buy a cheap car and see where it takes you – kind of a thing)

So we are at a crossroads. The traffic light is already on yellow and soon to be turning green. By that time, I need to have a direction where to continue from here. I hope you want to stay with me and unlike usually, I’d be happy to take some advices for a direction.
 
 
******************** Advertisement / Mainos ***********************************
 


 
******************** Advert ends / Mainos loppuu ******************************
 
 

Hei.

Kokeilumuotoisesti kirjoitin tällä kertaa artikkelin ensin englanniksi ja vasta sitten suomeksi. Tämä huolimatta siitä, että tällä hetkellä suurin osa lukijoistani on Suomesta. Mielestäni uusia tapoja on kuitenkin aina välillä hyvä kokella jotta löytää sen parhaimman polun.

Nyt näyttäisi vähän siltä, että meillä on pientä taukoa mulkaisuissa. Tuotteita ei juurikaan ole tullut enää testattavaksi enkä ole nyt sopinut uusista autotesteistäkään. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että olemme jälleen kerran risteyksessä ja on aika valita mitä tietä alamme seuraavaksi kulkemaan. Tästä ei kannata huolestua suuremmin. Pikamulkaus blogin on tarkoitus edelleen jatkaa autojen ja teknisten laitteiden testaamisia kunhan vain saamme sellaisia käsiimme. Kuitenkin minulla on pienoinen kutina, että osa teistä lukijoista haluaisi jotain enemmän. Sen lisäksi minulla on tunne, että pitäisi myöskin olla vähemmän. Näiden tuntemusten kanssa, jotka vielä äkkiseltään tuntuisivat olevan täysin ristiriidassa keskenään, olisi päätettävä tulevista keskittymiskohteista.

Aloitetaan miettiminen tuosta vähemmästä. Ellen nyt aivan väärässä ole niin tuskin kukaan haluaa minun kirjoittavan tänne vähemmän artikkeleita tai tekevän vähemmän testejä. Luulen, että sellaiset henkilöt ovat jo kauaa sitten poistuneet täältä tyytymättöminä eivätkä halua tulla takaisin. Mitä sitten tarjoitan tuolla vähemmällä? Pitäisikö Pikamulkauksen kuitenkin keskittyä kapeammalle sektorille eikä ottaa vastaan kaiken maailman testejä? Jos kategorioita olisi vähemmän, tietäisivät lukijat paremmin tulossa olevista aiheista eivätkä ne pomppisi keksien ja Lamborghinien välillä. Haittapuolena toki olisi se, ettei artikkeleita välttämättä tulisi tämänkään verran kuin nykyisin. Kumpi sitten on parempi; enemmän luettavaa vai vähemmän artikkeleita mutta tietyltä aihealueelta ja kentien syvemmälle mentynä? Tästä kuulisin mielelläni mielipiteitä myös teiltä lukijoilta. Onko esimerkiksi ruoka-testit turhia vai haluatteko lukea testejä mahdollisimman monilta osa-alueilta?

Jatketaan sitten siihen toiseen asiaan eli enemmän. Nykyiseen verrattuna useamman artikkelin viikossa kirjoittaminen tuntuu aika mahdottomalta tehtävältä. Laadukas testaaminen vaatii aikaa, kuvaukset, videointi ja artikkelin kirjoittaminen ei ole muutaman tunnin juttu. Näin ollen postausmäärien lisääminen tarkoittaisi enemmän tämän artikkelin tapaisia juttuja, joissa ei ole mitään testausta eikä tuotetta vaan pelkästään yleistä kerrontaa. Pyrin kuitenkin jatkossakin pitämään tämän blogin sellaisena, etteivät varsinaiset testit huku tällaisten ”väliaika viihteiden” sekaan.

No mitä ihmettä tarkoitan sitten sillä, että täällä olisi jotain enemmän? Tarkoitan enemmän yksityiskohtia, jutuissa mennään syvemmälle ja enemmän panostusta. En suinkaan aio alkaa kilpailemaan autolehtien ja heidän online medioiden kanssa tarjoamalla täällä suuria testejä ja vertailuja sekä tarkkoja mittauksia. Jätän ne suosiolla niille, jotka sen paremmin osaavat tehdä. Pikamulkauksen artikkelit pysyvät siis suunnilleen ennallaan. Kenties yritämme parantaa edelleen videotuotoksia ja ehkä lisätä niihin enemmän kerrontaa. Tosin en ole siihenkään saanut vielä juurikaan palautetta, että mentiinkö noissa selostuksissa oikeaan suuntaan vai halutaanko vain katsoa video.

Asioita, joita voisi tulevaisuudessa löytää tältä sivustolta:

  • Auto museoita
  • Kauniita tai hauskoja ajoreittejä (aluksi ainakin Turun seudulla)
  • Automatkoja
  • Seikkailuja (vaikka auton ostaminen halvalla ja sen jälkeen katsotaan minne sen kanssa päästään)

Olemme siis tulleet risteykseen. Liikennevalo on jo keltaisella ja kovaa vauhtia vaihtumassa vihreään. Uusi suunta tulee olla selvillä kun valo vaihtuu. Olisin iloinen, jos haluatte jatkaa tätä matkaa kanssani ja normaalista poiketen, nyt olisin valmis ottamaan myös ehdotuksia suunnan suhteen.

Edellinen artikkeliMercedes-Benz Atego
Seuraava artikkeliOff-road, highway and gravel
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.