Valioliiga arvonta

2
2460

Valioliiga arvonta

Hei.

Ajattelin laittaa teille taas pienen arvonnan pystyyn. Sain Top Gear Live Showssa käydessäni pari koodia, joista joillekin teistä on varmasti parempaa käyttöä kuin minulle.

Arvonta menee seuraavasti:

Osallistuminen:
Arvontaan osallistutaan jättämällä kommentti tähän artikkeliin (sivun alalaidasta Leave a Reply). Kertokaa mistä pidätte tässä blogissa tai vaihtoehtoisesti mikä blogissa häiritsee teitä. Kirjoittakaa laatikkoon viestinne ja painakaa Submit Comment nappia. Teiltä kysytään nimi ja sähköpostiosoite (muistakaa laittaa sähköposti, josta teidät oikeasti saa kiinni, koska palkinto toimitetaan sinne). Lopuksi joudutte vielä tekemään yksinkertaisen pelitehtävän, jossa varmistetaan, että olette oikeasti ihminen (spämmibottien takia). Hyvin yksinkertaista ja kysyä saa jos joku kohta jäi epävarmaksi.

Arvonta-aika
Aikaa osallistumiseen on 27.11.2012 klo 12:00 asti.

Palkinto
Kuten otsikkokin antaa jo hieman ymmärtää, liittyy palkinto jalkapalloon. Vaikka haluaisinkin, en pysty teitä lähettämään paikanpäälle katsomaan valioliigan otteluita. Sen sijaan arvon kaksi koodia, joilla saa yhden ilmaisen katselukerran MTV3 Katsomo -palveluun Valioliigan suoran ottelulähetyksen katsomiseen. Koodeja on siis kaksi eli voittajiakin on kaksi (ellei sitten käy niin huonosti, että osallistujia on vain yksi jolloin hän saa molemmat koodit) Koodi on voimassa 3.12.2012 asti.

Onnea arvontaan kaikille jalkapallon ystäville!

Edellinen artikkeliToyota Auris
Seuraava artikkeliTopGear Live Show
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

2 KOMMENTIT

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.