Topless vai topped Pizza

0
4304

Kas siinä pulma.

Jotenkin on tuntunut siltä, että joskus pizzakin kaipaa jotakin ylleen. Onko sitten makuvariaatioiden symfonian viimeisten haikujen haku merkki nautinnollisuuden ja makuelämysten peräänantamattomasta ja jatkuvasta metsästyksestä. Sitähän se elämä on. Tässä nyt metsästetään pizzaan lisämakua siis jo pitkään kaivattua pizzan tuunauskastiketta, joka kulkee nimellä tässä pizza topping. Hämmästyin ja melkein kummastuin, mutta lopuksi ilostuin siitä, että silmiini osui Santa Marian tekemä ’Pizza topping’ kastike. Tuntui siltä, että äänettömiin huutoihin on vastattu taikka sitten auttaa kun pitää silmiä auki kulkiessa kaupassa
😀
Pizza Topping

Nopea haku Internetistä ja selvisi että ’topping’ sanalla yleisesti tarkoitetaan pizzaan laitettavia ainesosia. Tuotteen nimen ehkä olisi voinut miettiä vähän tarkemmin kuvaavaksi esim. Yksinkertaisesti ’Amazing pizza topping sauce’. Mutta tämä toki makuasia

Nopea vilkaus valmistajan sivuilla kertoi myös että tuotteesta on vain yksi ainoa maku saatavilla, parempi sekin kuin ei mitään.

Hmmm, Mites tätä käytetään?
Idea on, että ensin toki pitää olla valmis ja houkuttelevan näköinen pizza valmiina ja sopivasti lämmin. Juuri ennen tarjoilua laitetaan kastike pizzan päälle sopivasti annostellen ja tietysti omaa taiteellisuutta turhaa korostamatta. Ajatuksena kuitenkin on että pizzakin sieltä vielä maistuisi, tai niin riippuu ihan miten pizza onnistui

Tässä kuva simppelistä raitakuviosta

 

Raitakuvio

Maku? Miltäs tämä kastike maistuu?
Spekseissa lukee että ainesosina käytetty sipulia ja valkosipulia. Ihan jees, koska valkosipuli tunnetusti kruunaa pizzaa kivalla väkevyydellä ja koska vielä kyseessä on ’superruoka’ aines niin ei voi mennä metsään. Tässä kuitenkin valkosipuli ei ole turboahdettu eli sopii myös niille jotka eivät ihan v-sipulin sydänystäviä olekkaan. Suuntauksena ehkä siis on ollut tehdä universaalisti kaikille sopiva ja silti maukas kastike, jossa mielestäni on onnistuttu aika hyvin. Itse kuitenkin olisin lisännyt vähän potkua tähän.

Entäs sitten?
Sanoisin että hinta noin pari euron päälle, purnukan koko, annostelu suutin ja maku ovat erittäinkin tasapainossa keskenään. Ostan varmastikin vielä myöhemminkin tätä kastiketta. Vieno toive valmistajalle kuitenkin on, että tulisi eri makuja myyntiin. Eritoten chili/tomaatti/paprika painotteiset toimivat varmasti.

Pikamulkaus on aina valmiina mulkaisemaan tulevia makuja ja tuotteita.

Terveisin mark

 

Edellinen artikkeliSupermodel in rubber boots – Huippumalli kumisaappaissa
Seuraava artikkeliOctober Poll – Lokakuun kysely

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.