Syksy jo saapuu ja lehdet kellastuu

0
2116

Hei.

 

No ehkä ne lehdet eivät ihan vielä kellastu vaan saamme vielä hetken verran nautiskella lämpimistä ilmoista. Huomasin kuitenkin, että elokuu ehti mennä ilman ainuttakaan artikkelia. Hupsista 🙁 . Syy siihen oli kuitenkin hyvin yksinkertainen, elokuu meni ”lomaillessa” eikä mitään erityistä testattavaa täten ollut.

 

Lukijat ovat kuitenkin olleet silloinkin ahkeria ja counterimme kierähti jo 2000:n paremmalle puolelle. Kiva nähdä, että lukijoita riittää. Toivotaan, että syyskuu tuo paljon uusia asioita mulkaistavaksi ja näin ollen teidän luettavaksenne.

 

Iloista ja värikästä syksyä kaikille!

Edellinen artikkeliVolkswagen Polo GTI
Seuraava artikkeliFor the occasional English readers
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.