Ravintola Sevilla – Turku

0
2954

Hei.

 

Kävin vuosia sitten vaimoni kanssa viettämässä hääpäivää (ei tasavuosia) ravintola Sevillassa (Sokos Hotel Seurahuoneen alakerrassa) ja silloin petyimme siihen suuresti. Pöytä oli likainen (siis ei vaan murusia vaan tuntui, että joku oli unohtanut lautasen ja syönyt suoraan pöydältä) ja tarjoilijaa kiinnosti enemmän läheisessä pöydässä oleva tuttavajoukko ja niiden kanssa höpöttäminen kuin meidän palvelu.

Nyt kuitenkin sattuneesta syystä tulin eksyneeksi uudelleen tähän ravintolaan. Kaikki oli muuttunut edellisestä kerrasta ja täytyy sanoa, että parempaan suuntaan. Ruokalista oli hyvä – espanjalaistyylinen. Pöydät olivat nyt hyvässä järjestyksessä (ei liian ahdasta) ja paikka näytti hyvin siistiltä. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja tulivat vähän väliä (ei kuitenkaan ärsyttävän usein) kysymään onko kaikki hyvin tai haluaisimmeko tilata jotain lisää.

 

Ruokakin oli tällä kertaa oikein maukasta. Ei enää sitä huoltamoiden pihviruokaa (eikä niissäkään sinänsä mitään vikaa ole mutta jos hinta kaksinkertaistuu niin on oikeus vaatia vielä parempaa) vaan ruoka oli sekä asettelultaan että maultaan erinomaista.

 

Näin ollen perun aikaisemmat pahat puheeni tästä paikasta ja tällaisena voin hyvin mennä sinne uudelleen ja suositella sitä myös muille.

Edellinen artikkeliKesä on saapunut
Seuraava artikkeliBemarikooste – a collection of BWMs
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.