Koti Blogi

Koeajossa: Polestar 2 Long Range – Dual Motor (2022)

0

Kilpatallista omaksi sähköautomerkiksi

Polestar nimestä tuli aikanaan mieleen Volvot, jotka kilpailivat Ruotsin vakioautosarjassa voitokkaasti. Tuo nimi viittasi siis tehokkaaseen kilpaVolvoon. Volvo sitten ostikin tuon tallin omakseen ja lopulta eriytti sen omaksi automerkikseen. Polestar -merkki oli tuleva tekemään sähköisiä ajoneuvoja tehokkuutta kuitenkaan unohtamatta.

2019 Polestar julkaisi ensimmäiset automallinsa, joista Polestar 1 oli 600 hevosvoimainen bensiinihybridi ja toinen oli tämä nyt koeajossa ollut täyssähköinen Polestar 2.

Korona prkl!

0
Kuva: Lasse Korpi
Korona, pitkäaikaissairaus, rajoitukset sekä itsekkäät ihmiset.

Siinäpä settiä, jota olen viime aikoina mietiskellyt. Aikaa kun on, niin tulee välillä ajateltua liikaakin.

On talvilomaviikko ja osittain koronan vuoksi päätin jäädä opiskelupaikkakunnalle koulun asuntolaan. Kotiinkin olisi ollut kiva mennä koska en ole joulun jälkeen parempaa puoliskoa nähnyt. En käy kuin pakolliset asiat hoitamassa ihmisten ilmoilla ja liikuskelen ulkona kuvaamassa sen minkä nyt tällä hetkellä jaksan. Muuten aika pitkälti olen sulkeutuneena omaan koppiini asuntolassa.

2021 Mercedes-Benz C-class

0
Mercedes-Benz C-Klasse T-Modell, 2021, Spektralblau, Leder zweifarbig Nevagrau/Schwarz // Mercedes-Benz C-Class Estate, 2021, spectral blue, neva grey/black leather

Mercedes-Benz julkaisi tänään uudistuneen version myydyimmästä mallistaan eli Mercedes-Benz C- sarjasta. Uudistuksia on sekä konehuoneessa, sisätiloissa että ulkomuodoissakin.

Vuoden Auto Suomessa 2021 äänestys

0

VAS2021 valinta käynnistynyt autotoimittajilla

Auto- ja liikennetoimittajat (AuLi) ry:n jäsenet ovat jälleen tekemässä valintaa autosta, joka kruunataan tittelillä Vuoden Auto Suomessa 2021. Ensimmäisen kierroksen ehdokkaat on julkaistu tällä viikolla ja autotoimittajat ovat saaneet kokeilla niitä Nummelassa. Palkinto jaetaan jo seitsemännen kerran peräkkäin ja tänä vuonna maailman tilanteesta huolimatta.

Hiljainen vuosi 2020

0
Bakteeri
Author @tessuttaja

Kun maailma meni sekaisin ja kokeilumahdollisuudet katosivat

Tässä kohtaa vuotta on varmaan turha enää mainita miksi maailma on sekaisin (ei, nyt en tarkoita USA:n presidentin vaaleja). Tähän sivustoon tilanne vaikutti kuitenkin sen, että lehdistöautojen nouto Pääkaupunkiseudulta vaikeutui eikä toisaalta mitään laitteitakaan enää halunnut ottaa testattavaksi. Hiljainen vuosi 2020 viittaa siis siihen, että testattavaa ei kerta kaikkiaan ole ollut eikä näin ollen myöskään artikkeleita kirjoitettavana.

Seuraajat

324FanitTykkää
400SeuraajatSeuraa
310SeuraajatSeuraa
0TilaajatTilaa