Koti Blogi

Testissä: Canon Legria GX10 videokamera

0

Toisinaan kuulee kyseenalaistettavan videokameroiden tarve ainakin ns. harrastajaluokassa, koska järjestelmäkameroiden video-ominaisuudet ovat niin hyviä. Jotkut jopa sanovat pärjäävänsä kännykällä. Videokameroilla on kuitenkin vielä oma paikkansa eikä vähiten kuvausajan rajoittamattomuuden takia. Meillä oli testissä Canon Legria GX10.

Testissä: Sony A6500

2

Toimituksen testissä oli kesäaikaan Sony A6500 peilitön järjestelmäkamera, joka on edullisempi kuin esimerkiksi ammattilaiskäyttöön soveltuva A7 -sarja. Tämä kiinnosti meitä etenkin sen video-ominaisuuksien takia, joita on monessa paikassa kehuttu.

IL Vuoden Auto Suomessa 2019

0

Iltalehti julkisti tänään tilaisuudessaan heidän Vuoden Auto Suomessa 2019 voittajat. AuLin valinnasta poiketen, IL valitsee jokaisesta kategoriasta omat voittajansa.

Saphe – Ylinopeus- ja liikennevalvontahälytin

6

Autotoimittajat saivat nyt loppuvuodesta testattavakseen Saphe – hälyttimen, joka varoittaa nopeusvalvontatolpista sekä liikenteen häiriöistä. Tämä sinänsä ei ole mitenkään ihmeellistä, koska samoja toimintoja on ollut navigointiohjelmissa jo kauan. Tässä on se ero, että niistä pystyy itse ilmoittamaan muille tiellä liikkujille kätevällä tietokonehiiren näköisellä laitteella. Laite on laillinen, koska se ei mittaa tai tutki mitään vaan reagoi ainoastaan sijaintitietoihin valmiiksi määriteltyihin asioihin.

Testissä: F-Secure Total – Turvallisempaa laitteen käyttöä verkossa

0

Kaupallinen yhteistyö PING Helsinki ja F-Secure – kanssa

F-Secure viettää tänä vuonna 30-vuotissyntymäpäiväänsä. Kaikki on kehittynyt vuodesta 1988 sekä hyvässä että huonossa mielessä. Turvatuotteet paranevat mutta myös uhkien määrä ja moninaisuus on kasvanut. Kaikki lienevät kanssani yhtä mieltä ainakin siitä, että suojaamattomalla tietokoneella ei kannata operoida jos se on liitettynä minkäänlaiseen verkkoon. Nykyään vaan niin moni muukin laite on jo liitettynä verkkoon ja alttiina haitalliselle toiminnalle.

Seuraajat

329FanitTykkää
399SeuraajatSeuraa
318SeuraajatSeuraa
0TilaajatTilaa