Möller Omega-3 Pikkukalat, Kosmik

1
3605

Hyvänmakuinen Omega-3. Kasvulle ja vastustuskyvylle

Buzzauksen kohteena oli tällä kertaa Möllerin Omega-3 Pikkukalat. Tuotteet olivat nyt sen verran pienempiä, että saapuivat postilaatikkoon postitoimiston sijaan. Kerron tässä artikkelissa faktatietoa kyseisistä kaloista sekä perheemme omia käyttökokemuksia.

Möller2

Buzzadoriksi voi ilmoittautua Buzzadorin sivuilla tai jos haluat käyttää käyttää suosittelijaa, niin käyttäkää Miikaa, kiitos! 🙂 Se onnistuu tämän toisen linkin kautta.

Faktat Möllerin Omega-3 Pikkukalat –tuotteesta:

Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne ovat tärkeitä sydämelle (DHA+EPA 250 mg/vrk) sekä aivoille ja näkökyvylle (DHA 250 mg/vrk). D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eivätkä lainkaan säilöntäaineita. Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia.

Pakkaus sisältää 45 kpl. Suositeltava vuorokausiannos on 2 kpl. Saatavana apteekeista ja päivittäistavarakaupoista. Neljän hengen perheessä yksi pakkaus siis kestää n. 5 päivää.

Lähde: Möllerin nettisivut, jotka löytyvät osoitteesta http://www.moller.fi/
Tarkempi alasivu Pikkukaloille: http://möller.fi/p-21-12-product.aspx#/product_21

Möllerin Omega-3 Pikkukalat on tarkoitettu koko perheelle, joten otin sitten koko perheen mukaan tähän buzzaukseen. Olemme pyrkineet ottamaan pikkukalat kaksi kertaa päivässä, aamuin illoin. Molemmat meidän pojat (1.5v ja 4v) tykkäävät tuotteesta hyvinkin paljon. Jopa niin paljon, että pitää vastata kieltävästi kysymykseen: “eikö näitä voisi saada päivässä enemmän kuin kaksi?”.

Aikuisilla pikkukalat aiheuttivat enemmän vastarintaa. Yleinen mielipide aikuisilla oli, että ehkä hieman liian makeita ja maistuu ns. “esanssille”. Tällä tavoin hedelmän maku on tietenkin pitänyt saada tuotteeseen aikaiseksi. Omasta mielestäni pikkukalat eivät ole liian makeita. Pieni kalanmaksaöljyn maku tuotteessa on, vaikka sitä hyvin onkin yritetty peitellä. Minua tämä pieni vivahde ei haittaa, mutta jos kalanmaksaöljyn makua inhoaa tämä voi muodostua kynnyskysymykseksi.

Yksi huomio, minkä tein itse pakkauksesta on sellainen, että jostain syystä aina silloin tällöin pikkukala ei suostu oikein irtoamaan foliosta, vaan osa siitä jää siihen kiinni. Syytä tähän en keksinyt. Koko kalaa ei siis näissä tapauksissa tule syötyä. Aluksi luulin, että olisiko johtunut siitä, että pikkukalat ehtivät jääty postilaatikossa, mutta eivät ne enää ole jäässä.

Loppupäätelmänä sanoisin, että tämä on helppo tapa saada pienet ja hieman suuremmatkin lapset syömään kalanmaksaöljytuotteita, mitkä normaalisti mielletään pahanmakuisiksi. Aikuiset syövät, jos hedelmäesanssin maku miellyttää. Voi olla, että aikuiset valitsevat jonkin toisen tavan nauttia Omega-3:sta ja kalanmaksaöljystä.

Edellinen artikkeliReal World Dream Barn 2
Seuraava artikkeliMöllerin pikkukalat – Miika

1 KOMMENTTI

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.