Diandra – Outta my head

0
2560

Pitkästä aikaa otimme mulkaistavaksi musiikkia. Diandra (Idols voittaja) on tehnyt levyn Universal Musicin kanssa ja se oli sopivasti Spotify Premiumissa kuunneltavana. Aivan ensimmäiseksi täytyy kertoa, että minulla ei ole kyseisestä artistista mitään aikaisempaa kokemusta, koska en viime kauden Idolssia seurannut. Mieli on siis avoinna. Albumi on ilmestynyt 6.7.2012 ja ilmeisesti kohonnut listoilla jo aika ylös. Levyn on tuottaneet Erik Nyholm ja Antti Riihimäki.

Kappalelistaus levyllä on seuraava:

 

1.Like a Tattoo
2.Outta My Head
3.Only Girl In The World
4.Prinsessalle
5.Maailma on sun
6.A Reason Why
7.Listen
8.Why Can’t My Heart Break
9.Born This Way
10.I Have Nothing
11.Onko Marsissa lunta?

 

No miltäs kappaleet sitten kuulostivat? Seuraavassa oma mielipiteeni kappaleista.

 

1. Aika menevä biisi, toi jostain syystä ensimmäiseksi mieleen Pandoran. En ihmettele jos tätä soitetaan jatkossa radiossa/yökerhoissa.

2. Tämä on ilmeisesti julkaistu myös singlenä. Noh, en muista kuulleeni mutta tämä on taas sitten ihan selkeetä Rihannaa. Ei yhtään huono tämäkään.

3. Tämä kolmas biisi onkin sitten suora cover biisi Rihannalta. Diadra kuulostaa kyllä aika samalta esikuvansa kanssa eikä kyllä jää yhtään jälkeen äänessä.

4. Neljäs on sitten ensimmäinen hidas biisi. Tämä on sellaista keiukaismaista kaunista laulua josta tulee mieleen Johanna Kurkela. Kaunis kappale.

5. Tämä on sitten iskelmää. Aika perus kappale josta ei oikein kummempaa voi sanoa. Alussa jumputus saattaa vähän häiritä koska nousee niin selvästi muun äänen yläpuolelle.

6. Tässä biisissä olisi hyvät ainekset 90-luvun eurodance hitiksi mutta tästä puuttuu se matalaääninen mies.

7. Hidas biisi loppu-illalle. Laulutyyli ja pianonsoitto tuo hieman mieleen Alicia Keyes:in

8. Hmmm, mitäs tästä nyt voisi sanoa. Hitaanpuoleinen ja lähellä euroviisumaista kappaletta. Tästä ei paljon jäänyt käteen.

9. Tämä on sitten Lady Gaga cover. Hyvin vedetty, mielestäni joissain kohdissa Gagaakin paremmin.

10. Todella kauniisti laulettu Whitney Houston cover. Rohkea veto.

11. Tämä on julkaistu myös singlenä (en ole kuullut tosin). Valitettavasti tämä kappale on sitä mitä Idols laulajilta yleensä kuulee.

 

Yhteenvetona sanoisin että levyllä on paljon hyvää. En enää ihmettele niitä ylitse kehuvia otsikoita Diandrasta silloin Idols aikoihin. Hän laulaa oikein hyvin ja ääni on kaunis. Hän osaa myös coveroida montaa eri laulajaa. Omasta mielestäni levyn paras anti on neljässä ensimmäisessä biisissä mutta myös nuo kaikki coverit ovat ihan hyviä. Levyn huonoin kappale on ehkä viimeinen tai sitten nro 8.

 

Tämän perusteella voisin veikata Diandralle hyvää uraa musiikkialalla jos vain jatkossakin tulee näin hyvää laatua.
English

 

I listened Diandras (Finnish Idols winner from 6th season) first album called Outta My Head from Spotify Premium. She has very beautiful voice and can cover many international artists very well. If you have the possibility to check it out from Spotify, please do. She has many good songs with the first 4 being my favourites. Songs 9 and 10 are also good covers from Lady Gaga and Whitney Houston.

Edellinen artikkeli2 new English versions
Seuraava artikkeliCan-Am Spyder
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.