Tervetuloa!

1
2560

Tervetuloa!

 

Hei teille kaikille,  jotka olette eksyneet tänne pikamulkaus blogiin. Tänään on blogin avajaiset ja päivä on kulunut asetusten muokkauksessa ja sivuston muissa perustamistoimissa (kuten kirjoittajajoukon kasaamisessa). Blogin tarkoitushan on tuoda teille lukijoille pieniä mielipiteitä tai arvosteluja tuotteista, joita olemme kokeilleet.

 

Meitä kirjoittajia on tällä hetkellä minun lisäkseni 4 ja kaikilla on periaatteessa omat osa-alueensa, joista he artikkeleita tulevat tekemään. Nämä eivät millään lailla ole kiveenhakattuja ja tulettekin varmasti näkemään artikkeleita jokaiselta vähän kaikenlaisista asioista. Saattaa olla, että tämä maaliskuu on vielä hieman hiljaiseloa mutta voitte odottaa artikkelien määrän kasvavan runsaasti kuun loppupuolella ja siitä eteenpäin.

Mielenkiintoisia lukuhetkiä toivottaen!

Miika I.

 

Welcome!

 

Hello to everyone who’ve found their way over this pikamulkaus blog. Today is the opening of this blog and the day has passed while doing settings and other tuning (like gathering people to write here). The purpose of this blog is to test products and give an opinion.

 

We have currently 4 authors (at least they have volunteered) and all of them have their own special subject area to write from. These are not set in stone though and I’m sure we can see different articles from each of them. It may be that this first month will be a bit quiet but I’m sure you can expect the number of articles to grow in the end of the month and so on.

 

I wish you many moments of interesting reading!

Miika I.

Seuraava artikkeliScania 380
Miika I.
Technical and visual orientated fellow who likes to review products and services.

1 KOMMENTTI

  1. Morjens 🙂
    Uskon, että tämä blogi päivittyy esikuvaansa paremmin ja enemmän asiapitoisesti.
    Minulla on tässä viime aikoina ollut niin monta rautaa tulessa sekä tietysti lukuisat kotihommat, että on päivitykset jääneet vähemmälle…mutta kyllä ne sieltä joskus ja jossain muodossa tulee 😉

Kerro mitä mieltä olet - Let us know what you think about it.